ηλιακοί θερμοσίφωνες calpak συστήματα

Ηλιακά Συστήματα Calpak

Η Orfanos Energy αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση Ηλιακών Συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας σε συνεργασία με την κορυφαία ελληνική εταιρεία Calpak, προσφέροντας έτσι συστήματα υψηλής ποιότητας κατασκευής, αυξημένης αποδοτικότητα και μεγάλης διάρκειας στο χρόνο.

Τα Ηλιακά Συστήματα σήμερα καλύπτουν εκτεταμένες ανάγκες ενός κτιρίου. Οι πιο παραδοσιακές εφαρμογές αφορούν την εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα για την παραγωγή ζεστού νερού που χρησιμοποιείται στις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού.

Με την κατάλληλη υποδομή και την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών στην στέγη ενός κτιρίου, υπάρχει η δυνατότητα για τροφοδοσία της Κεντρικής Θέρμανσης καθαρά με χρήση της ηλιακής ενέργειας, επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας. Τα συστήματα αυτά συνδυάζονται με συμβατικές εγκαταστάσεις για μεγαλύτερη αυτονομία.

Μερικές εξειδικευμένες εφαρμογές αφορούν την θέρμανση του νερού της πισίνας, ή ανάκτηση της παραγόμενης θερμότητας μέσω αντλιών θερμότητας για την τροφοδοσία του κεντρικού συστήματος κλιματισμού.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΗΛΙΑΚΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Λ.Κηφισίας 187, 15124 Μαρούσι

Τ : 2106134400 & 2108047655

F : 2108031487

K : 6977451840

E : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fb:facebook.com/orfanosenergy

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

orfanos energy facebook